Glazen sierbollen bij Glaswerk uit Bohemen
 
Home  |  Nieuwsbrief   Contact   Winkelwagen 
glaswerkuitbohemen.nl v2020

Sorteer op:
 
Bol licht blauw


InStock
24.50

Presse papier roze


InStock
24.50

 
Een glazen presse-papier is een klein universum in een glazen bol. Je kan er uren naar kijken en toch altijd iets ontdekken wat je nog niet eerder hebt gezien. Het kan een kalmerend effect hebben en dient vaak om stress op het werk te verlichten.

De presse-papiers worden sinds mensenheugenis met de hand gemaakt. Ze zijn er in diverse kleuren, maten en vormen en dienen als een mooi origineel cadeau. De meest populaire is nog steeds de ronde vorm waarbij de onderzijde is afgevlakt zodat de bol kan staan. De fantasie van glasblazers is eindeloos, er zijn veel combinaties mogelijk. De kleuren worden op verschillende manieren gemengd met behulp van bubbels, metalen draden en een stof waarop verschillende afbeeldingen zijn afgedrukt.

Een presse-papier heeft een praktisch nut door het neerzetten op belangrijke documenten die op bureau liggen zodat deze blijven liggen. In de huidige digitale wereld worden presse-papiers meer gebruikt als design accessoires om het strakke karakter van werkplekken en kantoren kleur te geven.

Eigenlijk zijn de glazen presse-papiers ideaal als decoratie voor elk interieur. Met de LED-voet is het mogelijk om de bol te verlichten waardoor de uitstraling nog mooier wordt. Bovenstaande foto's zijn gemaakt op zo'n zwarte LED lampje, de bollen zijn dus verlicht vanuit onderkant.

Zoeken