Plesso maxi blauw  Ø24cm - www.glaswerkuitbohemen.nl

Plesso maxi blauw Ø24cm

Plesso maxi blauw  Ø24cm
Plesso maxi blauw  Ø24cm
Plesso maxi blauw  Ø24cm
395.00
OutOfStock
Voorraad: 0.00
Uitverkocht
Prachtige kunstschaal in groot formaat, genoemd 'Plesso' (naar bergmeer).

De schaal heeft een cirkelvormige verlaging in het midden, met een glanzende diep blauwe kleur. De verlaging is glad, heeft een diameter van 10,5 cm en is ongeveer 4 cm diep. Om de blauwe cirkel is een glanzende zwarte rand van bijna 2 cm.
Om de zwarte cirkel is vervolgens doorzichtig kristalglas van hoge kwaliteit, van ongeveer 5 cm breed, aanwezig.

De bovenkant is helemaal glad geslepen. De buitenkant is heel bijzonder omdat de kunstenaar namelijk een patent heeft op deze manier van glas bewerken. De buitenkant is op zo'n manier bewerkt dat het niet glad en ook niet mat is. Als er vanaf de afgeslepen kant naar binnen wordt gekeken, dan lijkt het glas aan de rand uit grote ijskristallen te bestaan.

Dit kunstobject is bijvoorbeeld heel geschikt voor een salontafel, waarop je dit unieke object van bovenaf kunt bewonderen. 

Afmetingen - 8 x 24 x 24 cm
Gewicht - 5,2 kg !!

De kunstenaar heeft zijn handtekening aan de onderzijde van het glasobject gezet en er is een certificaat van echtheid bijgevoegd.
Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN